De Erkend Talent klas FBTO, intern bekend als ‘Team Ocaro’, heeft een mooie mijlpaal behaald. Na een drukke inwerkperiode heeft het harde werken, leren en ontdekken zijn vruchten afgeworpen. Tien deelnemers hebben van FBTO een contract aangeboden gekregen dat perspectief biedt op een mooie baan als klantcontactcenter medewerker. Zo hebben deze mensen na het leer-werktraject een zekerheid om nog meer ervaring op te doen binnen dit geweldige vak.

Tot nu toe is 85% van de oud deelnemers van het Erkend Talent traject werkzaam binnen die functie waar zij zo hard voor gewerkt hebben.

In een haast vanzelfsprekende samenwerking tussen het UWV, de lokale overheid en het bedrijfsleven, hebben de deelnemers een kers op de taart ontvangen in de vorm van een persoonlijk bezoek van wethouder Friso Douwstra, onder meer verantwoordelijk voor Werk en Participatie in Leeuwarden. Naast mooie woorden en een verdiende bos bloemen werd er stil gestaan bij de hoogtepunten, persoonlijke ontwikkelingen en werd er voorzichtig gekeken naar de toekomst. Uiteraard hopen wij van harte dat deze deelnemers de lijn die zij hebben gezet doortrekken, maar het spits is met succes afgebeten. Wellicht kan er voorzichtig geproefd worden aan een vervolgtraject.

Team Ocaro ligt nog steeds op koers.

foto FBTO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *