Waardevol detacherenErvaren interimpersoneel met hart voor het vak klantcontact.

“Proactieve mensen die vanuit oprecht contact effectieve keuzes maken in hun werk.” Dat krijgen we terug van onze klanten over de mensen die via ons bij hen werken.

Een mooi compliment en: een heldere vraag

Vanuit de vragen die wij in ons werk bij contact centers tegenkomen, organiseren wij Waardevol Detacheren: inzetbare professionals uit ons netwerk, geselecteerd op waarden die ook ons als team kenmerken. Mensen die jouw contact center graag effectief helpen naar het volgende niveau.

Carmen Vriesema
Carmen VriesemaSanoma
“De afgelopen periode heeft Ocaro ons met training en coaching ondersteund in de vormgeving van ons value center. Ik ken Ocaro al lang en vind het fijn om ze erbij te hebben in dit soort processen."

Ocaro biedt proactief personeel met hart voor het vak klantcontact.

KCC-MEDEWERKERS

Ocaro leidt jaarlijks ruim 100 mensen op tot medewerker klantcontact. Dit gebeurt met het leer-werktraject Erkend Talent. 70% van alle deelnemers heeft een baan gekregen in dit mooie vak. Zelfstandig of via Ocaro.

TEAMLEIDERS

Heeft jouw team tijdelijk een pro-actieve, ervaren en mensgerichte teamleider nodig? Wij hebben een aantal toppers in ons netwerk verzameld de afgelopen jaren.

COACHES

Om het coachen van medewerkers te versterken kun je overwegen om een coach vanuit Ocaro in te zetten. Passend bij jullie situatie en doelen.

SPECIALISTEN

Maakt jouw KCC een belangrijke verandering door? Dan kan een specialist net even wat meer ervaring meebrengen op de werkvloer. Bijvoorbeeld op het gebied van cultuur- of organisatieverandering.

Meer weten?

Neem contact op